Het is bijna zover! - Reisverslag uit Rijen, Nederland van Peter - WaarBenJij.nu Het is bijna zover! - Reisverslag uit Rijen, Nederland van Peter - WaarBenJij.nu

Het is bijna zover!

Door: Peter

Blijf op de hoogte en volg Peter

16 September 2011 | Nederland, Rijen

Alle spullen zijn gewogen, overwogen, heroverwogen en uiteindelijk vakkundig in mijn backpack gepropt. De benodigde visa zijn geregeld, nog wat van het betere lastminute regelwerk en vanaf heden ben ik geen inwoner meer van Nederland. Vanwege fijne bureaucratische regeltjes ben ik officieel geëmigreerd naar een hotel in Egypte. Waarom Egypte? Geen idee. Het klonk aannemelijk.

Niets staat dus meer in de weg om morgen daadwerkelijk te vertrekken. De eerste drie weken heb ik gezelschap van Jeroen en Dennis. Onze 'balkan-roadtrip' zal ons naar verwachting leiden langs de volgende landen: Slovenië - Kroatië - Bosnië - Montenegro - Albanië - Macedonië en Bulgarije met als einddoel Istanbul. Jeroen zal ook een blog bijhouden en doet dat de 1e 3 weken waarschijnlijk actiever dan ik, voor de geïnteresseerden: http://balkanroadtrip2011.blogspot.com/.

Als Jeroen en Dennis mij gedropt hebben en rechtsomkeer terug naar huis gaan vervolg ik mijn weg door het midden oosten richting Afrika. Hoe de route precies gaat lopen weet ik nog niet, maar het eerste deel zal mij waarschijnlijk langs Iran, Turkije, Syrië, Libanon, Jordanië, Egypte, Sudan en Ethiopië brengen. Het uiteindelijk doel is om verder zuidelijk te reizen en te eindigen in Zuid-Afrika. De route is een kleine houvast, maar kan altijd wijzigen

Voor de mensen die zich een keer vervelen, langskomen mag altijd! Voor de anderen zal ik proberen mijn toekomstige verhalen iets interessanter te maken dan deze.

Tot ergens volgend jaar!

Groeten,
Peter

• 17 September 2011 - 06:58

Jos En Henny Van Den:

Peter wij willen je veel succes wensen met je reis. dat je maar onvergetelijke leuke ervaringen mag beleven. succes en groeten Jos en Henny van den Boer uit Dongen

• 17 September 2011 - 10:14

Margot:

Succes neef! geniet ervan! en terug zijn volgend jaar 31 augustus voor onze bruiloft! ; - )

• 17 September 2011 - 10:48

Tommy:

Geniet van je tijd! Onbeschrijflijk gaaf om zoiets te kunnen ondernemen. Daar zal menig persoon jaloers om zijn vermoed ik zo :)

Ik zie je hopelijk 1 maart weer! En dan gaan we Kenia en Tanzania onveilig maken! (Alsof het nog niet onveilig genoeg is...)

• 17 September 2011 - 18:05

Mark & Jenny:

Heel veel plezier en succes! Maak er wat moois van, wij gaan je volgen!
    Mark zal zijn best doen om jouw goed te vervangen als keeper bij de voetbal (hopelijk is hij daar nu mee bezig :) )en we laten het natuurlijk weten als de kleine baby van Baal geboren is!
    Groetjes..!

• 19 September 2011 - 06:39

Jos Knijnenburg:

Het begin is er! Succes, en we we gaan je volgen! (Via internet natuurlijk...)